Ολοκλήρωση της εξαγοράς της Nimaworks από τον Όμιλο Adaptavist

Nimaworks_AdaptavistGR

Με μεγάλο ενθουσιασμό σήμερα ανακοινώνουμε την ένταξη της Nimaworks στον Όμιλο της Adaptavist, ηγέτιδα δύναμη στον ψηφιακό μετασχηματισμό με παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α, Καναδά, Ευρώπη και ΝΑ Ασία. Η Adaptavist είναι επίσης ο μεγαλύτερος partner της Atlassian παγκοσμίως.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς από τον όμιλο της Adaptavist, αποτελεί μια εξαιρετική εξέλιξη για τη Νimaworks, καθώς η ένταξη στον όμιλο ενισχύει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας, δυναμώνει την παρουσία της στις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου καθώς και σε όλη τη περιφέρεια EMEA και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες και λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της. H Nimaworks μέσω του ομίλου Adaptavist θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει ένα εύρος πόρων, τεχνογνωσίας και εργαλείων. Το νέο εταιρικό σχήμα θα προσφέρει νέες υπηρεσίες για τους πελάτες της Nimaworks, υλοποιώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και επαναπροσδιορίζοντας την καθημερινή επιχειρησιακή λειτουργία τους.

Η εξαγορά επεκτείνει τις δυνατότητες και την εμβέλεια του Ομίλου Adaptavist στις λύσεις ΙΤSM, μέσω της τεχνογνωσίας της Nimaworks στο IT και Enterprise Service Management σε τραπεζικoύς ομίλους, ασφαλιστικές εταιρίες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών και ενέργειας.

«Bringing Nimaworks into the Adaptavist Group really strengthens our ITSM offerings and capabilities», δηλώνει ο Simon Haighton-Williams, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Adaptavist. «Delivering long-term value to customers is at the heart of how we do business at Adaptavist, and it’s important to us that this customer-first approach is mirrored by our friends at Nimaworks. Serving customers across Europe, Nimaworks has a proven track record of truly delighting its customers by helping them redefine how work gets done.»

«Ως μέλος του Ομίλου Adaptavist, θα έχουμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να πετύχουμε τους αναπτυξιακούς μας στόχους, να εμπλουτίσουμε τις υπηρεσίες και λύσεις που προσφέρουμε στους πελάτες μας σε Ελλάδα, Κύπρο και EMEA αλλά και να επενδύσουμε στην μεγάλη ανάπτυξη στον τομέα του ΙΤ και Enterprise Service Management στην Ευρώπη,» αναφέρει η Έφη Μπαγουρδή, Nimaworks CEO. «Αυτό που είναι επίσης σημαντικό για εμάς είναι ότι η Nimaworks και η Adaptavist μοιράζονται τις ίδιες αξίες και κουλτούρα που βασίζεται στο customer-first approach, χωρίς όμως να διακυβεύεται το work-life balance των εργαζομένων.»

Τόσο η Adaptavist όσο και η Nimaworks θα συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες συνδυάζοντας τεχνογνωσία, resources και το κοινό τους όραμα.

Η Nimaworks θα συνεχίσει να δραστηροποιείται στην Ελλάδα υπό την ηγεσία της Εφης Μπαγουρδή.

 

Σχετικά με τον όμιλο της Adaptavist

Η Adaptavist είναι ένας παγκόσμιος πάροχος τεχνολογίας και καινοτόμων λύσεων, που βοηθά τους οργανισμούς να ενισχύσουν την ευελιξία και να ξεπεράσουν τις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 2005, και η ομάδα της απασχολεί περισσότερους από 750 υπαλλήλους παγκοσμίως, με 18.000+ πελάτες, εκ των οποίων το ήμισυ της λίστας Fortune 500.

Η Adaptavist υποστηρίζει τους πελάτες με εφαρμογές, συμβουλευτικές υπηρεσίες, agile implementation, application integration, εκπαίδευση, managed services και λύσεις αδειοδότησης – μέσω ισχυρών συνεργασιών με την Atlassian (ως Platinum Solution Partner και Platinum Marketplace Partner) καθώς και μέσω συνεργασιών με το Slack, Monday.com , AWS, GitLab, Aha!, Temporall και πολλών άλλων. Η εταιρεία έχει λάβει τις βραβεύσεις Queen's Awards for Enterprise και Technology Fast 50 της Deloitte.

 

SHARE THIS ARTICLE
PUBLISHED DECEMBER 07, 2022
ΒΥ: EFFIE BAGOURDI
SHARE THIS ARTICLE

Get in touch

I accept the website terms and conditions

Related Content